AirSoft biblija

sve što treba da znate o AirSoft-u a na srpskom jeziku

Mini operacija „THE FOG“, Beograd, 16. 03. 2013.

januar 22nd, 2014

Ersoft tim Mirmidonci na svom terenu u Beogradu organizuje mini susret. Okupljanje je 16. marta 2013. u 9 časova. Trajanje igre je oko četiri do pet časova.

Na susretu će se primenjivati SAP. Dozvoljena su dimne bombe koje obezbedi organizator. U sklopu terena se nalazi kafić, svim igračima će biti obezbeđene svlačionice za presvlačenje kao i tuševi. Hrana će biti organizovana.

Zbog veličine terena i dinamike igre broj igrača je biti ograničen na 40.

Kotizacija za učešće je 300din. Obuhvata jedno piće uz kaficu i poklon.

Strane: teroristi i protivteroristička jedinica

Scenario: Veoma napornim i detaljnim radom državne službe su uspele da lociraju laboratoriju u kojoj teroristi čuvaju nuklearnu bombu. Usled neispunjenja njihovih zahteva, oni aktiviraju bombu kojoj treba 24 časa da explodira.

Laboratorija se nalazi na veoma zabačenom mestu, okružena šumom i rekom. Prilaz je moguć jedino preko dva mostića, a uz to teroristi je obezbeđuju 24 sata.

PTJ dobija hitan zadatak da uspostavi svoju bazu i bolnicu. Po hitnom postupku moraju da uđu na posed terorista, da ih likvidiraju i u jednoj od kancelarija nađu kofer u kome se čuvaju svi podaci od bombe pa tako i oni koji su potrebni za deaktiviranje. Po pronalaženju kofera PTJ sa posebnim alatom mora da deaktivira bombu po upustvu koje se nalazi u koferu.

Za sve detalje i dogovore pogledajte http://www.airsoft-srbija.org/forum/desavanja/mini-op-%27the-fog%27