AirSoft biblija

sve što treba da znate o AirSoft-u a na srpskom jeziku

OP Catalyst, Palić – 29-30. 06. 2013.

jun 12th, 2013

Ersof tim Task Force North organizuje na Paliću milsim susret OP Catalyst. Igra počinje 29. juna i trajaće dva dana. Ovaj susret će pokušati da ostvari „uzročno-posledični tok“ a ne samo unapred zadati scenario.

Susret počinje 29. juna u 12 časova a završava se 30. juna u 12 časova. Igraće se i u noćnim uslovima.

Svenario:

Nakon svetskog ekonomskog kolapsa, Svet je ponovo u ratu.
Elita se povlači na tajne lokacije gde nameravaju provesti turbulentno vreme nemira. Prilikom povlačenja na tajna skrovišta od velike je važnosti da ostanu neprimećeni od strane generalne populacije jer u protivnom njihova skrovišta mogu postati meta zbog skladištenih resursa koji su postali veoma važni u ova teška vremena.

General major Ovl predvodi OP Kocka čiji je cilj da osigura boravak zaštićenih u kompleksu Ozark 6. Ozark 6 je utvrđeni položaj koji je najvećim delom podzemni kompleks bunkera dizajniran da pruži utočište na period od dve godine u slučaju nuklearnog napada. Opremljen je generatorom, izvorom vode i dovoljnom količinom hrane za 350 ljudi za period od 720 dana. Prvenstveni cilj kompleksa Ozark 6 je naučno-istraživački rad na polju razvijanja i upotrebe gljiva za ljudsku prehranu u okolnostima nuklearne zime. Koalicione snage polako popuštaju pod učestalim napadima pobunjeničkih snaga širom sveta. Kao poslednju meru odbrane neće odbaciti korišćenje nuklearnog oružja.

Kapetan Morgen predvodi grupu pobunjenika koji su odlučni da prežive i da dovedu odgovorne pred lice pravde. Odlučan je da ujedini svoje snage i oformi jeinicu dovoljno jaku da  se suprostavi nametnutim nehumanim pravilima vladajuće elite i povrati prosperitet za sve ljude – dok nije prekasno.

Strane u sukobu:

Vojska: puna vojna uniforma, šešir ili šlem.
Pobunjenici: nekompletna/mešana vojna uniforma, kačket, marama, beretka i drugo.

Na susretu će se primenjivati pravila SAP. Mape, voda i hrana će biti obezbeđeni. Za učešće se plaća kotizacija 750 dinara.

Za sve detalje pogledajte: http://www.airsoft-srbija.org/forum/desavanja/op-hot-extraction-palic/